IMG_20170601_100959.jpg

Потписан је Споразум о пословно-техничкој сарадњи између ДСКМ И ДМДМ

02. 06. 2017

 

Дана 01.06.2017. године потписан је Споразум о пословно-техничкој сарадњи између Дирекције за стандардизацију, кодификацију и метрологију и Дирекције за мере и драгоцене метале. 

 

Предмет Споразума је успостављање пословно-техничке сарадње између Дирекције за мере и драгоцене метале и Дирекције за стандардизацију, кодификацију и метрологију на пословима од заједничког интереса у области метрологије а односи на припрему и доношење законских прописа, имплементацију европске регулативе, сарадњу у обуци и усавршавању као и стварање повољнијих услова унапређења и примене научних сазнања у области метрологије .

 

Споразум су потписали Директор Дирекције за стандардизацију, кодификацију и метрологију пуковник Веселин Раичевић и директор Дирекције за мере и драгоцене метале господин Чедомир Белић.  

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

 • 27.03.2019. | Семинар - Oснове менаџмента ризиком и континуитетом пословања и заштита података

  Дана 27.03.2019. године одржан је целодневни Семинар у касарни Жарково
  на тему Oснове менаџмента ризиком и континуитетом пословања и заштита
  података, који је организован у сарадњи Дирекције за стандардизацију,
  кодификацију и метрологију и Института за стандардизацију Србије

 • 05.07.2018. | Дан Дирекције за стандардизацију, кодификацију и метрологију


  Дан Дирекције за стандардизацију, кодификацију и метрологију УОТ СМР МО свечано је обележен у присуству представника организационих целина Министарства одбране и Војске Србије, представника предузећа Одбрамбене индустрије, као и представника Института за стандардизацију Србије и Дирекције за мере и драгоцене метале Србије.

 • 06.10.2017. | Дан Института за стандардизацију Србије и Светски дан стандарда

  У Институту за стандардизацију Србије 5. октобра свечано је обележен Дан Института за стандардизацију Србије и Светски дан стандарда. Свечаности је присуствовао велики број угледних званица, представника организација и институција са којима је Институт повезан већ дуги низ година.

Архива вести

Л и н к о в и

Важнији линкови