127PA (20)-.JPG

Учешће на 127. Панел А састанку НАТО комитета за кодификацију АC/135

16. 03. 2016

Делегација Министарства одбране Р. Србије, коју су чинили представници Дирекције за стандардизацију, кодификацију и метрологију Управе за одбрамбене технологије, учествовала је на 127. Панел A састанку НАТО комитета за кодификацију (AC/135), који је одржан  08.,09. и 10. марта 2016. године у Таранту, Република Италија.Тродневни Панел А састанак реализован је према дефинисаном плану кроз следеће теме: интегритет података, кодификационе публикације, информациони системи, спонзорисано чланство, и организација и рад националних кодификационих бироа.Основни циљ учешћa на састанку је унапређење рада Националног кодификационог бироа Р. Србије и повећање квалитета података кодификације.
 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 05.07.2018. | Дан Дирекције за стандардизацију, кодификацију и метрологију


    Дан Дирекције за стандардизацију, кодификацију и метрологију УОТ СМР МО свечано је обележен у присуству представника организационих целина Министарства одбране и Војске Србије, представника предузећа Одбрамбене индустрије, као и представника Института за стандардизацију Србије и Дирекције за мере и драгоцене метале Србије.

  • 06.10.2017. | Дан Института за стандардизацију Србије и Светски дан стандарда

    У Институту за стандардизацију Србије 5. октобра свечано је обележен Дан Института за стандардизацију Србије и Светски дан стандарда. Свечаности је присуствовао велики број угледних званица, представника организација и институција са којима је Институт повезан већ дуги низ година.

  • 03.10.2017. | Семинар - Информациона безбедност

    Дана 03.10.2017. године одржан је целодневни Семинар у касарни Жарково на тему Информациона безбедност, закон и стандарди, који је организован у сарадњи Дирекције за стандардизацију, кодификацију и метрологију и Института за стандардизацију Србије.

Архива вести

Л и н к о в и

Важнији линкови